Thermo Stollar
Thermo Stollar tehnica de umbrire produse documente tamplarie portofoliu, referinte Magazin online rolete detalii contact
Thermo Stollar  
 
 

Rolete interioare

Rolete textile Basic

 

Rolete textile Elite

 

Rolete textile Elite Id

 

Rolete textile Optimus

 

Rolete bambus

 
Rolete mansarda Hero  
Rolete Zebra - Day&Night  

Jaluzele verticale

 

Jaluzele verticale

 

Rulouri exterioare

 

Rulouri exterioare pvc

 

Rulouri exterioare aluminiu

 

Jaluzele orizontale

 

Jaluzele orizontale din aluminiu

 

Jaluzele orizontale din
lemn

 
 

 

Pentru a efectua plata produselor aveti doua posibilitati: plata ramburs in numerar, sau transfer bancar cu Ordin de plata. In cazul transferului bancar va rugam semnalati aceasta dorinta a dumneavoastra in momentul lansarea comenzii la sectiunea "Adresa de livrare" la campul "OBSERVATII".

• Plata RAMBURS - NUMERAR
Plata cu numerar se efectueaza in lei (RON) integral la primirea coletului si se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea (agentul de curier rapid). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii a comenzii.

• Ordin de plata. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC THERMO STOLLAR SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii facturii proforme, in contul urmator: RO83RNCB0156101252760001, deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA, AGENTIA ODORHEIU SECUIESC. Numele firmei: SC THERMO STOLLAR SRL. Cod unic inregistrare: 23964374.

go home