Thermo Stollar
Thermo Stollar tehnica de umbrire produse documente tamplarie portofoliu, referinte Magazin online rolete detalii contact
Thermo Stollar  
 
 

Rolete interioare

Rolete textile Basic

 

Rolete textile Elite

 

Rolete textile Elite Id

 

Rolete textile Optimus

 

Rolete bambus

 
Rolete mansarda Hero  
Rolete Zebra - Day&Night  

Jaluzele verticale

 

Jaluzele verticale

 

Rulouri exterioare

 

Rulouri exterioare pvc

 

Rulouri exterioare aluminiu

 

Jaluzele orizontale

 

Jaluzele orizontale din aluminiu

 

Jaluzele orizontale din
lemn

 
 

 

Jaluzele verticale - perdele verticale

Comanda online la E-Shop

Preturi jaluzele verticale AICI

jaluzele verticale

GALERIA MATERIALE

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprinde placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).

Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim. Dupa o anumita perioada stofa din jaluzelele verticale este recomandat sa fie curatata cu aparatul cu ultrasunete.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

Jaluzele verticale Standard

Cu latimea lamelei de 127 mm reprezinta tipul clasic de jaluzele (perdele). Culisarea lamelelor se face cu snur, avand contragreutatea de plastic, iar actionarea lor se face cu ajutorul lantisorului cu bile. Latimea maxima a jaluzelei verticale standard este de 6 m.

Jaluzelele (perdele) verticale cu latimea lamelei de 89 mm se utilizeaza in cazuri si in situatii unde, din punct de vedere tehnic sau estetic, nu se pot monta jaluzele cu latimea lamelei de 127 mm. Culisarea lamelelor se face cu snur, iar actionarea lor cu ajutorul lantisorului cu bile.

Componentele jaluzelelor verticale

• Lamela din stofe de diferite culori si modele, din bumbac, poliestersi fibra de sticla tratate antistatic.
• Profilul superior din aluminiu
• Elementele de actionare
• Componentele din plastic
• Consolele din metal

Variatii de montaj a jaluzelelor verticale:

  • Posibilitatea executarii oblice( profilul superior oblic si capatul lamelei drept sau profilul superior drept si capatul lamelei taiat oblic)
  • Posibilitatea executarii cu bolta (bolta orizontala sau bolta verticala)
  • Posibilitatea actionarii electrice

Profilul superior si componentele sunt de culoare alba iar stofele sunt disponibile conform mostrelor actuale

go backgo home