thermo stollar banner

Pentru a cumpara un anumit produs, nu este nevoie decat de 3 pasi!

1. ALEGEREA PRODUSULUI

Alegeti direct produsul dorit din partea stanga al paginii sau accesand din meniul superior sectiunea "PRODUSE" dupa care alegeti produsul dorit.

2. INTRODUCEREA DIMENSIUNILOR

Datorita faptului ca toate produsele se executa la comanda pentru a se potrivi perfect ferestrei dvs., va punem la dispozitie CONFIGURATORUL DE PRODUS. Cu ajutorul acestuia puteti sa va configurati exact produsul de care aveti nevoie, asa cum doriti, si veti afla imediat pretul acestuia. Folosirea configuratorului este foarte simpla. Tot ceea ce aveti de facut este sa introduceti dimensiunile dorite (intotdeauna in mm - milimeri), daca este necesar sa modificati valorile implicite din casutele defilante, iar daca este cazul sa modificati, alegeti optiunile dorite (actionarea, culoarea accesoriilor). In cazul in care nu sunt erori (vedeti mai jos observatiile despre erori) puteti trece la pasul al treilea apasand butonul "Adauga in cos". Mentionam ca adaugarea la cos NU presupune cumpararea numai punerea produsului configurat intr-un cos virtual din care oricand puteti sa stergeti produsul nedorit!

Observatii: 
•Daca ati introdus incorect o valoare, CONFIGURATORUL va afisa un mesaj de eroare, indicandu-va totodata locul unde este eroarea si, mai ales, ce aveti de facut pentru a o corecta!
•Toate informatiile cu privire la model, instructiuni de masurare, instructiuni de montaj, va sunt la indemana! Doar trebuie sa alegeti ceea ce va intereseaza si informatiile vor fi afisate imediat.
•Daca doriti sa calculati un alt pret, pentru alte dimensiuni CU ACELASI MATERIAL, trebuie doar sa reintroduceti doar dimensiunile modificate. 
•Daca doriti sa calculati un alt pret, pentru alte dimensiuni SI UN ALT MATERIAL, trebuie doar sa reluati procedura, incepand cu introducerea noilor dimensiuni.

3. FINALIZAREA COMENZII

Ultimul pas necesar pentru lansarea comenzii dvs. incepe cu apasarea butonului "Finalizare Comanda" din pagina Configuratorului. Dupa apasarea butonului "Finalizare Comanda", veti fi directionat catre pagina "Finalizare comanda". Detaliile necesare pentru lansarea comenzii sunt afisate in doua sectiuni: datele de facturare si datele de livrare.

La datele de facturare aveti doua posibilitati din care alegeti varianta dorita:
•Persoana fizica: introduceti toate datele cerute de formular conform CI (nume si prenume, codul numeric personal, localitatea, adresa, judetul, codul postal, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail)
•Persoana juridica: introduceti toate datele cerute de formular (denumire PJ, codul unic de inregistrare, nnr de inregistrare la registrul comertului, localitatea, adresa, judetul, codul postal, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail)

Datele de livrare:
Datele de livrare sunt necesare pentru livrarea produselor comandate. Va rugam sa specificati numele si numarul de telefon a persoanei de contact care va prelua coletul de la agentul de curier. Este necesar sa introduceti localitatea si adresa de livrare unde va fi preluat coletul cu produsele comandate de dumneavoastra. 
In caz daca aveti observatii, sau credeti ca sunt necesare alte informatii pentru confectionarea produselor va rugam sa introduceti aceste observatii/informatii in campul "Observatii".

Pentru a confirma comanda dvs. apasati butonul "Trimite comanda".