thermo stollar banner

CUM PLATESC PRODUSELE COMANDATE?

Pentru a efectua plata produselor aveti doua posibilitati: plata ramburs in numerar, sau transfer bancar cu Ordin de plata. In cazul transferului bancar va rugam semnalati aceasta dorinta a dumneavoastra in momentul lansarea comenzii la sectiunea "Adresa de livrare" la campul "OBSERVATII".

• Plata RAMBURS - NUMERAR
Plata cu numerar se efectueaza in lei (RON) integral la primirea coletului si se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea (agentul de curier rapid). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii a comenzii.

• Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)
Magazinul online http://www.thermostollar.ro foloseste pentru tranzactiile online platforma securizata Europayment Services - Euplatesc.ro.
Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro. thermostollar.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

• Ordin de plata. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC THERMO STOLLAR SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii facturii proforme, in contul urmator: RO83RNCB0156101252760001, deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA, AGENTIA ODORHEIU SECUIESC. Numele firmei: SC THERMO STOLLAR SRL. Cod unic inregistrare: 23964374.